Veiligheid en Operational Excellence bij Ecobat

Ecobat | 9 november 2022

Hoogtepunt Associated Additives: 10 jaar zonder verzuimongevallen

Als grootste bedrijf voor recycling van batterijen ter wereld gebruikt Ecobat de modernste technologie en hoog opgeleid personeel om de batterijenindustrie veiliger en duurzamer te maken. Wij investeren in middelen om onze werknemers, klanten en het milieu te beschermen terwijl wij de energievoorraad omzetten. Als onderdeel van deze inspanning stimuleren wij een cultuur waarin elkaars veiligheid en verantwoordelijkheid voorop staat.

Het laatste geweldige voorbeeld van ons belang voor zorg en operational excellence op het werk is Associated Additives, dochteronderneming van Ecobat, die deze maand 10 jaar zonder verzuimongevallen viert. Deze prestatie is het resultaat van de gezonde en veilige werkomgeving die Associated Additives heeft gecreëerd en die overeenkomt met de wereldwijde steunpilaren van Ecobat: respectvol, ontvankelijk en vindingrijk.

Associated Additives, een branche van de Zimco Group, werd 70 jaar geleden gevestigd aan de oostkust van Zuid-Afrika. Het is een jarenoude representatie van de industriële gemeenschap in Durban met een rijke geschiedenis en een klein begin. Vandaag de dag is het een leidende producent en leverancier van producten op basis van lood en zonder lood aan talloze lokale en internationale markten, zoals de pvc-industrie, de mijnindustrie en de chemische industrie.

Het belangrijkste project van Associated Additives, Masakhane, wat “laten we bouwen” betekent, was in eerste instantie bedoeld om deelname en verantwoordelijkheid van elke medewerker te stimuleren. Tegenwoordig wordt met dit initiatief ook gezondheid en veiligheid vooropgesteld.

Net als Ecobat houdt ook Associated Additives rekening met mensen en onze planeet terwijl ze een circulaire economie willen creëren. Laten we deze groep samen feliciteren met hun geweldige prestatie!