Verwelkoming van CAO Carole Chichester

Ecobat | 3 oktober 2022

Met trots kondigt Ecobat de benoeming van Carole Chichester als hoofd van de afdeling Boekhouding aan. Carole rapporteert aan financieel directeur Lloyd McGuire en zal toezicht houden op het grootboek en de financiële rekeningen van Ecobat, kostencontroles en andere financiële rapportage- en auditfuncties. Zij zal samen met Lloyd rapporteren over alle financiële operaties en de financiële impact meten van alle belangrijke zakelijke beslissingen binnen de organisatie.

Carole werkt al 30 jaar in de financiële en boekhoudkundige wereld en is een bedreven en dynamische leidster met een schat aan ervaring in de sector. Vanaf 2014 bekleedde zij diverse functies bij Baker Hughes Company in Houston, Texas. Tot voor kort bekleedde zij de functie van Executive Global Controller, Oil Field Services, waarbij zij toezicht hield op de financiën van het bedrijf met een omzet van 10 miljard dollar en zijn negen wereldwijde productlijnen en meer dan 1000 juridische entiteiten in meer dan 100 landen. Voordat ze bij Baker Hughes aan de slag ging, bekleedde Carole verschillende financiële leidinggevende functies bij GE Corporate, Synchrony Financials, GE Capital en J.P. Morgan Chase.

Wij heten Carole van harte welkom in het Ecobat-team.