Ecobat Verwelkomt nieuwe VP voor Global Compensation & Benefits

Ecobat | 2 mei 2022

Ecobat kondigt met trots de benoeming van Patrick Simmons tot Vice President, Global Compensation & Benefits, aan. Patrick krijgt de leiding over de inspanningen van Ecobat om een beloningsinfrastructuur in stand te houden en te verbeteren waarmee onze organisatie de grootste talenten kan aantrekken en behouden. Hij gaat toezicht houden op alle programma's met betrekking tot beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden om er zeker van te zijn dat ze de zakelijke behoeften van Ecobat ondersteunen, conform al het beleid en procedures zijn en aan de marktvraag voldoen.

Patrick heeft bijna 20 jaar ervaring met wereldwijde HR-ondersteuning, die grotendeels bestond uit samenwerking met senior-leidinggevenden bij het samenstellen, invoeren en communiceren van beloningspakketten die afgestemd waren op zakelijke doelen en tot meetbare resultaten hebben geleid. Hij heeft bewezen prestaties geleverd op het gebied van incentive-strategie, salarissen van leidinggevenden, beloning voor verkoop, basissalarisbeheer en secundaire arbeidsvoorwaarden van werknemers in verschillende branches.

Het leiderschap van Patrick gaat ervoor zorgen dat Ecobat zich in de voorste gelederen van de concurrentie op de markt kan positioneren en dat onze activiteiten worden gestimuleerd dankzij innovatieve beloningsoplossingen die op onze bedrijfscultuur zijn afgestemd.