Meer informatie
PRIVACY EN COOKIES

Ecobat-privacybeleid

WIE WE ZIJN

Ecobat, LLC en zijn gelieerde ondernemingen (gezamenlijk Ecobat, wij, ons of onze) geven om uw privacy en doen er alles aan om uw persoonlijke informatie te beschermen in overeenstemming met eerlijke informatiepraktijken en toepasselijke wetgeving inzake gegevensprivacy. Onze gelieerde bedrijven kunnen uw persoonsgegevens onderling delen wanneer dit nodig is voor wettelijke, gezondheids- en veiligheids-, commerciële of administratieve doeleinden.

Om de Ecobat-entiteit(en) te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van uw persoonlijke informatie, kunt u uw zakelijke contactpersoon van Ecobat vragen, de lijst met onze locaties raadplegen op de openbare website van Ecobat (www.ecobat.com) of contact met ons opnemen via e-mail (legal@ecobat.com).

 

OVER DIT PRIVACYBELEID

Deze kennisgeving beschrijft in duidelijke en duidelijke taal onze inzet voor het beschermen en respecteren van uw privacy en uw gegevensrechten zoals vereist door de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016 (de "AVG"). Als u na het lezen iets niet begrijpt, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

 

WAT IS PERSOONLIJKE INFORMATIE?

Persoonlijke informatie betekent alle informatie over u die persoonlijk identificeerbaar is, inclusief uw naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, e-mailadres, financiële details en alle andere informatie waarmee u kunt worden geïdentificeerd. Het omvat ook genetische en biometrische gegevens, locatiegegevens en online identificatiegegevens die u kunnen identificeren, zoals uw internetprotocoladres (IP-adres) (het unieke persoonlijke adres dat uw apparaat op internet identificeert) en mobiele apparaat-ID's.

In deze privacyverklaring leggen we uit:

  • De soorten persoonsgegevens die we verzamelen;
  • Doeleinden waarvoor wij de gegevens gebruiken;
  • Met wie we uw persoonsgegevens delen;
  • Hoe we uw gegevens beschermen; en
  • Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens en andere zaken

Het is van toepassing wanneer we uw persoonlijke gegevens verzamelen, dus lees het aandachtig door. Dit privacybeleid zal deel uitmaken van onze digitale gebruiksvoorwaarden naarmate we meer websites of platforms introduceren die gegevens verzamelen.

We werken dit beleid regelmatig bij, dus voel je vrij om terug te keren naar deze verklaring en deze van tijd tot tijd opnieuw te lezen.

De soorten persoonsgegevens die we gebruiken en de bronnen ervan.

Om ons bedrijf te runnen en onze producten aan onze klanten te leveren, verzamelen we een reeks persoonlijke gegevens, bijv

  • Sommige van deze gegevens zullen we rechtstreeks van u verzamelen via onze medewerkers, en in de toekomst online, tijdens het onboardingproces van de klant/leverancier en daarna tijdens de duur van onze relatie met u;
  • Sommige van deze gegevens kunnen we indirect verkrijgen door uw interacties met ons, inclusief onze websites waar sommige gegevens automatisch worden verzameld via cookies. Raadpleeg ons gedeelte "Beleid inzake websitecookies" hieronder voor meer informatie; en
  • Sommige van deze gegevens kunnen we verkrijgen uit bronnen van derden, waar u ons uw toestemming geeft, en wanneer dit nodig is om ons in staat te stellen ons contract met u uit te voeren of om ons in staat te stellen te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Deze categorieën persoonsgegevens kunnen zijn:

  • Persoonsgegevens over u, zoals naam, adres, telefoonnummers, bankgegevens;
  • Financiële of arbeidsgegevens, die u verstrekt of die wij verkrijgen van kredietbeoordelaars;
  • Transactiegegevens die we van u verkrijgen en over u verwerken gedurende de tijd dat u een contract en een relatie met ons heeft;
  • Technische gegevens, zoals IP-adressen, die we vastleggen van de apparaten en technologie die u gebruikt om met ons te communiceren; en
  • Marketingvoorkeuren die u hebt opgegeven.

 

WEBSITE COOKIES BELEID

Onze website (“onze site”) gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze site. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u door onze site bladert en stelt ons ook in staat om onze site te verbeteren.

Een cookie is een klein bestand met letters en cijfers dat we opslaan in de browser van uw computer, als u hiermee instemt. We slaan overeenkomstige informatie op die we in uw browser hebben ingesteld, en in dit bestand kunnen we informatie volgen en bewaren over uw bewegingen binnen de site en alle informatie die u mogelijk hebt gegeven tijdens uw bezoek aan de site.

Informatie over ons gebruik van cookies.

Wij gebruiken de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies. Dit zijn cookies die nodig zijn voor de werking van onze site. Dit zijn bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op uw account op de website of die communicatie tussen uw browser en onze site mogelijk maakt.
  • Analytische/prestatiecookies. Ze stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en om te zien hoe bezoekers zich over onze site bewegen wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons om de manier waarop onze site werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
  • Functionele cookies. Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze site. Dit stelt ons in staat om onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden.
  • Doelgerichte cookies. Deze cookies registreren uw bezoek aan onze site, de pagina's die u hebt bezocht en de links die u hebt gevolgd. We zullen deze informatie gebruiken om onze site en alle advertenties die erop worden weergegeven, relevanter te maken voor uw interesses. Voor dit doel kunnen we deze informatie ook delen met derden.

Houd er rekening mee dat derde partijen (waaronder bijvoorbeeld advertentienetwerken en aanbieders van externe diensten zoals webverkeeranalysediensten) ook cookies kunnen gebruiken, waarover wij geen controle hebben. Deze cookies zijn waarschijnlijk analytische/prestatiecookies of gerichte cookies.

Hoe u cookies kunt weigeren of ervoor kunt afmelden.

Toen u deze website voor het eerst bezocht, kreeg u een berichtenbalk te zien die uw aandacht vestigt op het feit dat deze website cookies gebruikt en u uitnodigt om dit cookiebeleid te lezen om uw cookievoorkeuren te helpen beheren. Als u ondanks deze prompt uw voorkeuren niet beheert, wordt een cookievoorkeurscookie verwijderd om te bevestigen dat u ons toestemming geeft om de cookies te gebruiken die in dit cookiebeleid worden beschreven. Deze cookievoorkeurscookie is maximaal 5 jaar geldig.

Houd er rekening mee dat we niet altijd de cookies van derden die op uw computer zijn opgeslagen vanaf onze website kunnen controleren, en waar dit het geval is, moet u de relevante website van de derde partij rechtstreeks bezoeken om de cookies die door hen op uw computer zijn opgeslagen, te beheren.

Als u cookies die we van deze website gebruiken wilt weigeren, moet u:

  • verwijder de cookies uit uw browser. In de meeste browsers kunt u ook voorkomen dat in de toekomst alle of sommige cookies op uw computer worden opgeslagen. Voor meer informatie over hoe u cookies uit uw browser kunt verwijderen of uitschakelen, kunt u de "help"-functie in uw browser gebruiken of naar www.allaboutcookies.org gaan. Door onze cookie-voorkeurscookie te verwijderen, verschijnt de volgende keer dat u deze website bezoekt de cookie-berichtenbalk opnieuw en nodigt u uit om uw voorkeuren opnieuw te overwegen; en/of
  • als u alleen de cookies voor op interesses gebaseerde advertenties die we op uw computer opslaan wilt weigeren, kunt u zich op elk moment afmelden voor het ontvangen van deze cookies door naar de website van het Internet Advertising Bureau te gaan op http://www.youronlinechoices.com/ en volgens de opt-out-instructies.

Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies de functionaliteit van deze website kan beïnvloeden.

Google Tag Manager.

Onze website gebruikt Google Tag Manager om trackingtools en andere diensten, zogenaamde websitetags, te beheren. De Google Tag Manager maakt geen gebruik van cookies en verzamelt geen persoonlijke gegevens. De Google Tag Manager activeert andere tags die gegevens kunnen verzamelen. Als deactivering is uitgevoerd op domein- of cookieniveau, blijft deze van kracht voor alle trackingtags die zijn geïmplementeerd met Google Tag Manager.

Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Google en de verdere informatie van Google over Tag Manager.

 

DOELEINDEN WAARVOOR WIJ UW GEGEVENS GEBRUIKEN

Wij zijn verplicht u te informeren over de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken, de wettelijke redenen daarvoor en, indien wij ons als reden beroepen op een zogenaamd "gerechtvaardigd belang", u te vertellen wat dat gerechtvaardigd belang is. Een legitiem belang reden voor het gebruik van uw gegevens is een reden die gerechtvaardigd is voor een goede zakelijke reden, of een commercieel doel zoals marketing.

Waarom we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Onze redenen

Onze legitieme belangen

Het beheren van uw relatie met ons.

Het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Adverteren voor onze producten en diensten.

Marketing en diverse vormen van contact met u.

Analyseren hoe onze klanten onze producten en diensten gebruiken.

Het nakomen van contracten; onze legitieme belangen; toestemming

Product ontwikkeling.

U te informeren over die van onze producten en diensten waarvan wij denken dat ze u kunnen interesseren.

Uw toestemming vragen, als we die nodig hebben, om contact met u op te nemen.

Voldoen aan onze garantieverplichtingen

Het nakomen van contracten; onze legitieme belangen.

Het effectief vervullen van onze wettelijke en contractuele verplichtingen.

Het beheren van onze relaties met derden die diensten aan ons verlenen, zodat wij u effectief van dienst kunnen zijn.

Het nakomen van contracten; onze legitieme belangen; onze wettelijke plicht.

Het effectief vervullen van onze wettelijke en contractuele plichten

Levering van onze producten en diensten aan u.

Beheer van klantbetalingen.

Inning van geld dat aan ons verschuldigd is

Het nakomen van contracten; onze legitieme belangen; onze wettelijke plicht.

Het effectief vervullen van onze wettelijke en contractuele plichten

Detectie, onderzoek, rapportage en preventie van financiële criminaliteit.

Om wet- en regelgeving na te leven die op ons van toepassing is.

Om risico's voor ons en onze klanten te beheersen.

Klachtenafhandeling.

Het nakomen van contracten; onze legitieme belangen; onze wettelijke plicht.

Methoden ontwikkelen om financiële criminaliteit te voorkomen.

Het effectief vervullen van onze wettelijke en contractuele plichten

Het effectief uitvoeren van ons bedrijf, door het beheer van onze financiële positie, zakelijke capaciteit, planning, communicatie, corporate governance en door nalevings- en auditactiviteiten uit te voeren.

Onze legitieme belangen; onze wettelijke plicht.

Het effectief vervullen van onze wettelijke en contractuele plichten

 

MET WIE DELEN WIJ UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

We verzamelen persoonlijke informatie wanneer u een account bij ons opent of een bestelling plaatst voor producten of diensten of begint met handelen bij ons. We zullen deze informatie gebruiken om de gevraagde diensten te leveren, onze zakelijke relatie met u te beheren, garantiegegevens bij te houden (indien van toepassing) en, als u akkoord gaat, om u marketinginformatie te sturen.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met elk gelieerd bedrijf binnen de Ecobat Technologies Limited-bedrijvengroep, ook voor marketingdoeleinden. Door middel van intragroepsovereenkomsten krijgen wij zekerheid over de beveiliging over en de verwerking van uw persoonsgegevens.

We kunnen derden gebruiken om namens ons diensten en functies te leveren of uit te voeren, waarbij we persoonlijke informatie beschikbaar kunnen stellen aan deze derden om deze diensten en functies uit te voeren. Elke verwerking van die persoonlijke informatie vindt plaats in onze instructies en is verenigbaar met de oorspronkelijke doeleinden.

We kunnen ook persoonlijke informatie over personen beschikbaar stellen aan openbare of gerechtelijke autoriteiten, wetshandhavingspersoneel en instanties zoals vereist door de wet, inclusief om te voldoen aan nationale veiligheids- of wetshandhavingsvereisten, en ook aan instanties en rechtbanken in de landen waar we actief zijn. Waar toegestaan door de wet, kunnen we dergelijke informatie ook bekendmaken aan derden (inclusief juridisch adviseurs) wanneer dit nodig is voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims of om anderszins onze rechten af te dwingen, ons eigendom of de rechten, eigendommen of veiligheid van anderen te beschermen , of indien nodig ter ondersteuning van externe audit-, compliance- en corporate governance-functies.

Persoonlijke informatie kan worden overgedragen aan een partij die alle of een deel van de aandelen of activa van Ecobat of haar dochterondernemingen verwerft in het geval van een verkoop, fusie, liquidatie, ontbinding of iets anders.

 

HOE WIJ UW GEGEVENS BESCHERMEN

De gegevens die we verzamelen, worden opgeslagen op informatietechnologiesystemen die eigendom zijn van en/of beheerd worden door Ecobat, of die van geverifieerde derde partijen. Alle informatie die u aan ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers. Helaas is de overdracht van informatie via internet of e-mail niet volledig veilig en hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens die via internet naar onze site of per e-mail worden verzonden, niet garanderen; elke overdracht is op eigen risico. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, zullen we alle noodzakelijke procedures en veiligheidsmaatregelen gebruiken om ongeautoriseerde toegang, verlies, openbaarmaking of wijziging te voorkomen.

 

UW RECHTEN MET BETREKKING TOT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS EN ANDERE ZAKEN

Principes voor gegevensbescherming

Volgens de bepalingen van de oorspronkelijke DPA-wet en de nieuwe AVG-regelgeving moeten de persoonsgegevens die door het bedrijf over u worden bewaard:

  1. Rechtmatig, eerlijk en op een transparante manier gebruikt.
  2. Alleen verzameld voor geldige doeleinden die duidelijk aan u zijn uitgelegd en niet worden gebruikt op een manier die onverenigbaar is met die doeleinden.
  3. Relevant voor de doeleinden waarover het bedrijf u heeft verteld en beperkt tot die doeleinden.
  4. Correct en up-to-date gehouden.
  5. Alleen bewaard voor zover nodig voor de doeleinden waarover u is geïnformeerd.
  6. Veilig bewaard.

Jou rechten

U hebt een aantal rechten met betrekking tot hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken:

  • U hebt het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken en van ons te eisen dat we alle gegevensverwerking staken die we uitsluitend op toestemming baseren.
  • U hebt het recht om ons te vragen eventuele onjuistheden in uw persoonlijke gegevens te corrigeren.
  • U hebt het recht om ons te vragen om de verwerking van uw persoonlijke informatie te wissen of te beperken als het niet langer nodig is voor ons om te verwerken in overeenstemming met een contract, wettelijke/regelgevende verplichting of legitiem belang.
  • U hebt het recht om ons te vragen om uw persoonsgegevens te stoppen of niet te verwerken voor marketingdoeleinden.

U kunt bovenstaande rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen, zoals hieronder beschreven.

 

HOE LANG WIJ UW GEGEVENS BEWAREN?

We bewaren uw persoonsgegevens zolang u klant/leverancier van ons bent of zolang u ons nog geld verschuldigd bent. Als u geen klant/leverancier van ons meer bent, zullen wij uw persoonsgegevens vanaf die datum niet langer dan 6 jaar bewaren, omdat wij wettelijk verplicht zijn transactiegegevens bij te houden en ons in staat te stellen te reageren op eventuele klachten die tijdens deze periode.

Een dergelijke maximale bewaarperiode kan worden opgeheven door een geldige wettelijke of regelgevende vereiste voor ons om uw persoonlijke gegevens voor een langere periode te bewaren, waaronder het ons mogelijk maken om lopende juridische of regelgevende vragen te beantwoorden.

 

UW BEZWAAR TEGEN ONS VERWERKING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

We moeten persoonlijke gegevens van u verzamelen voor de uitvoering van een contract en om te voldoen aan onze wettelijke en regelgevende verplichtingen. U kunt op elk moment in onze relatie weigeren om ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken omdat u bezwaar maakt tegen dergelijke verwerking, maar als u dit doet, kunnen we mogelijk niet doorgaan met het leveren van goederen of diensten aan u, of moeten we onze relatie met jou. Als u uw toestemming intrekt waar we eerder om hebben gevraagd, maakt dit ons gebruik van uw persoonlijke gegevens voorafgaand aan die intrekking niet ongeldig.

 

VERZENDEN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS BUITEN DE EUROPESE ECONOMISCHE RUIMTE (EER)

We kunnen uw persoonlijke gegevens buiten de EER verzenden om ons in staat te stellen ons contract met u uit te voeren, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of wanneer we een legitiem belang hebben om dit te doen.

Voordat we persoonlijke gegevens naar een organisatie buiten de EER sturen, zullen we ervoor zorgen dat deze worden beschermd volgens dezelfde of vergelijkbare normen alsof ze binnen de EU worden gebruikt, door middel van een contract tussen ons en de buitenlandse organisatie, of door te vertrouwen op nadat de Europese Commissie heeft vastgesteld dat dat land over adequate gegevensbeschermingsbepalingen beschikt.

Momenteel hebben we één belangrijke relatie voor gegevensoverdracht waarbij sommige persoonlijke gegevens worden overgedragen en verwerkt buiten de EER. Dit is het gevolg van het feit dat een deel van het senior management van ECOBAT, plus een deel van zijn toezicht-, management-, compliance- en auditfuncties, fysiek in de VS gevestigd is. Terwijl dat bedrijf is geregistreerd en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk:

  • Dergelijke personen hebben mogelijk toegang tot bepaalde van uw persoonlijke gegevens terwijl ze zich buiten de EER bevinden.
  • Dergelijke personen kunnen bepaalde van uw persoonlijke gegevens verwerken, onderhouden en/of opslaan met behulp van elektronische servers die zich in de USA bevinden

 

LINKS OP ONZE WEBSITES

Onze website kan van tijd tot tijd links bevatten van en naar de websites van onze gelieerde bedrijven. Als u een link naar een van deze websites volgt, houd er dan rekening mee dat deze websites landspecifieke bepalingen kunnen hebben die van invloed zijn op hun privacybeleid en dat wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor dit beleid. Controleer dit beleid voordat u persoonlijke gegevens naar deze websites verzendt.

 

KLACHTEN

Als u niet tevreden bent over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens hebben gebruikt, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Als alternatief hebt u ook het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij de relevante nationale gegevensbeschermingsautoriteit (bijv. de ICO in het VK, BDSG in Duitsland, CNIL in Frankrijk en de GPDP in Italië), hoewel zij u zullen vragen of u de kwestie aan de orde heeft gesteld vooraf bij ons.

 

HOE CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

In het geval van problemen kunt u ons een e-mail sturen op: Data@ecobat.com

 

Meer informatie